• 71 locaties
  • goede service en laagste prijs
  • 17 jaar ervaring
  • XXL showroom in Barendrecht
Dakkoffer Online

Contact

Kolding 8 (Hoofdkantoor)
2993 LN Barendrecht

+31 (0)85-489 589 6

info@dakkofferonline.nl

DakkofferOnline.nl

Al 17,5 jaar verhuur en verkoop van dakkoffers, trekhaakkoffers, dakdragers, fietsendragers en sneeuwkettingen, met meer dan 71 locaties in NL.

Dakkoffer Online Verhuur

Al 17,5 jaar verhuur expert met meer dan 71 locaties in NL.

Bereken uw prijs

Gemakkelijk online uw dakkoffer huren? Snel geregeld!

Welkom bij DakkofferOnline, het grootste verhuurbedrijf van heel Nederland.

Wij verhuren en verkopen  dakkoffers,  trekhaakkoffers,  dakdragers,  skidragers,  sneeuwkettingen en  fietsendragers. DakkofferOnline heeft meer dan  71 locaties door heel Nederland met ruim 3100 dakkoffers. Er is dus altijd een locatie dicht bij u in de buurt, welke u kunt vinden op onze website. Bij al deze locaties kunt u terecht voor alle verhuurmaterialen welke veilig en vakkundig worden gemonteerd.

Dagelijks van 9:00 tot 17:00 uur en 24/7 uur online reserveren, bij 71 locaties door heel Nederland.

Reserveer tijdig uw materialen! Zo bent u verzekerd van de juiste materialen en een zorgeloze vakantie. U kunt altijd 14 dagen voor vertrek uw gehuurde materialen kosteloos annuleren. Ook bent van harte welkom om te komen kijken in onze ruime Showroom te  Barendrecht naast Ikea, (nabij R'dam) waar u het gehele Thule en Hapro assortiment van dakkoffer, dakdragers en fietsendragers kunt vinden.

Kies jouw locatie

Tevreden klanten over onze service

TOP service! Ongeveer 2 jaar geleden kocht ik hier mij dakkoffer. Tot 2 weken terug nooit problemen mee. Maar na een weekendje weg ontstond er een scheur in de dakkoffer. In eerste instantie reed ik naar Barendrecht met de vraag op dit gerepareerd kon worden. Maar direct zei de medewerker dat dit niet normaal was met zo'n jonge dakkoffer. Hij zocht mijn bon op en diende het in voor garantie. Nu twee weken later kom ik mijn nieuwe dakkoffer halen en omdat ik zo tevreden ben over de service besloot ik ook een trekhaakkoffer aan te schaffen. Er was er nog 1 op voorraad. Terwijl twee dames mijn nieuwe dakkoffer aan het uitpakken en monteren waren, besloot de eigenaar even mee te helpen en trekhaakkoffer uit te pakken, te monteren en met de bijbehorende uitleg op de trekhaak te plaatsen. Binnen 30 minuten zat alles erop. Zelden zulke goeie service gehad! Met nog wat handige tips kan ik nu met een gerust hart op kampeer vakantie.

Team van Dakkofferonline, nogmaals bedankt!

Sean Tol

Zeer goed geholpen bij Dakkofferonline/Dakkofferspecialist met advies bij de aanschaf van dakdragers, dakkoffer en fietsendrager. Wij waren opzoek naar dakdragers, fietsendrager en dakkoffer (alles van Thule) voor onze Kia EV6. Verschillende bedrijven benaderd maar deze herhaalde allemaal simpelweg het advies van Thule om de kleine "sport" dakkoffer naast een fietsendrager te gebruiken. Dat zou betekenen dat we voor de EV6 heel veel ruimte zouden overhouden op de dragers.

Na contact met Dakkofferonline/Dakkofferspecialist uitgenodigd om bij de winkel met een proefopstelling exact te bepalen wat het beste past op de auto. Prima advies gekregen over meest geschikte dragers én formaat koffer (naast de fietsendrager).

Na bestelling van alle onderdelen is alles netjes gemonteerd en op de auto gezet. Ook duidelijke uitleg gekregen waar op te letten bij plaatsen van dragers. Een klein onderdeel was per ongeluk over het hoofd gezien maar is direct nagezonden. Alles bij elkaar zeer goede ervaring! Kan de winkel van harte aanbevelen bij de aanschaf (of huur) van dakdragers/koffer of fietsendragers.

Prettig contact, verstand van zaken én goed service.

Roel Willems

Eén van de weinige die we konden vinden die veel soorten dakkoffers en bagageboxen en fietsendragers hebben staan zodat we die konden bekijken. Dus in de auto gestapt en dik een uur er heen gereden. Geen spijt van gehad! We kregen lekker een kopje koffie/ thee. Goed advies waar we wat mee konden en ff passen op de auto ook geen probleem. Na de koop werd alles vakkundig gemonteerd en nog diverse handige tips gekregen. Ook voor de verhuur trouwens. Aanrader! Dikke 10👍🏻

Petra Wouters

Bereken uw prijs