• 71 locaties
 • goede service en laagste prijs
 • 17 jaar ervaring
 • XXL showroom in Barendrecht
Dakkoffer Online

Contact

Kolding 8 (Hoofdkantoor)
2993 LN Barendrecht

+31 (0)85-489 589 6

info@dakkofferonline.nl

Huurvoorwaarden

Reserveren

Het is altijd verstandig de huur producten tijdig te reserveren, aan het reserveren zijn geen kosten verbonden. Van uw reservering krijgt u dezelfde dag een bevestiging per e-mail. Indien wij niet aan uw wensen kunnen voldoen, dan hoort u dit altijd nog dezelfde werkdag. Annuleren van de huurartikelen kan tot 14 dagen voor aanvang van de huurperiode kosteloos.

Huurtermijn

Wij hanteren een minimale huurtermijn van 8 dagen. Gaat u een weekend weg dan kan dit uiteraard ook, echter worden dan wel 8 dagen berekend.

De montagedag en demontagedag worden als 1 dag berekend. Wanneer de montage of demontage dag in het weekend valt (bijvoorbeeld: zaterdag) dan berekenen wij alle gehuurde dagen. De openingstijden wisselen per locatie, dit kunt u nalezen onder het tabje locaties.

Betaling

Onze standaard regel is betalen via iDeal. Dit is veilig, makkelijk en overzichtelijk. Deze iDeal-link krijgt u nadat de reservering door één van onze medewerkers is verwerkt. Wij willen u vragen deze te voldoen uiterlijk 14 dagen voor vertrek. Uitgezonderd lastminute boekingen, die moeten direct worden voldaan. U kunt de desbetreffende reservering te allen tijde annuleren. (zie annuleringsvoorwaarden). Alle bedragen zijn inclusief 21% btw uitgezonderd borgsom.

Restitutie

Wanneer huurartikelen eerder retour worden bezorgd dan op de overeenkomst staat vermeld, zal er géén restitutie worden betaald. Wanneer er sprake is van onvoorziene omstandigheden dan kunt u dit opgeven aan uw verzekeraar.

In het hoogseizoen staan onze materialen strak ingepland en is het vaak niet mogelijk om het te verlengen. Mocht u de materialen toch langer willen huren dan de afgesproken retourdatum, maar de materialen gereserveerd zijn voor een andere klant, worden de nodige kosten doorberekend zoals verzendkosten van groot materiaal € 50,- plus het dagtarief wat opnieuw ingaat met ingang van wederom minimaal huurtermijn 7 dagen. Let op: de verlenging in het hoogseizoen is pas definitief als dit met het hoofdkantoor is besproken en bevestigd.

Borgsom

De waarborgsom bedraagt maximaal €100,-.

 • dakkoffers/trekhaakkoffers : borg €100,-
 • dakdragers : borg €50,-
 • fietsendrager : borg €50,-
 • sneeuwketting : borg €25,-

Na controle/goedkeuring van de door u gehuurde producten wordt de borg direct contant terugbetaald of anders binnen 4 werkdagen teruggestort op uw bankrekening wanneer u dit per pin of I-deal betaald heeft. Mocht u schade hebben gereden dan zullen wij dit beoordelen en zal de borgsom tijdelijk worden ingehouden tot het moment dat de schade door u of uw verzekeraar is afgehandeld. Wij zullen zo snel als mogelijk de schade afhandelen met een door ons verzonden factuur en bijgevoegde foto’s voor een eventuele verzekeraar. Deze factuur kunt u aan ons overmaken en tevens doorsturen aan uw verzekering. Kleine schade's zullen wij met de borgsom verrekenen. (onderstaand treft u de kosten indien schade is veroorzaakt)

Onderstaand treft u kosten welke wij hanteren wanneer er schade is ontstaan tijdens de huurperiode.

 • sleutels kwijt/verloren € 12,50,- per sleutel
 • lichte krasschade aan dakkoffer / skibox 10 tot 15% van de nieuwwaarde.
 • diepere krasschade aan dakkoffer / skibox 20 tot 25% van de nieuwwaarde.
 • kleine scheuren (maximaal 8 cm) 50% van de nieuwwaarde.
 • grote scheuren/ gaten 75% van de nieuwwaarde (niet meer in te zetten)
 • dakdrager/ fietsendrager onderdelen kwijt/verloren zullen naderhand worden bepaald (www.thule.com)
 • sneeuwkettingen dienen altijd droog ingeleverd te worden dit ivm roestvorming 25 tot 75% van de nieuwwaarde afhankelijk van de conditie.

Deze prijzen worden berekend aan de hand van de officiële verkoopadviesprijzen van thule (www.thule.com)

Montage

Dakkofferonline is op geen enkele wijze aansprakelijk voor ontstane schade aan het voertuig. Voor, tijdens of na de huurperiode.

Schade, ontstaan tijdens montage en demontage door hulp van dakkofferonline, is geheel voor eigen risico en rekening van de huurder. Wanneer er gesproken wordt over dakkofferonline worden ook medewerkers van onze samenwerkingspartners bedoeld waar montage of uitgifte van onze materialen plaatsvindt.

De huurder verklaart de artikelen in goede en deugdelijke staat te hebben ontvangen. Koffers worden bij uitgifte en terugkomst gecontroleerd op schades. Indien er door de klant schade wordt geconstateerd dient dit binnen 24 uur gemeld te worden.

De huurder is verplicht zich voldoende op de hoogte te stellen van het gebruik van het gehuurde en zich bij twijfel tot dakkofferonline te wenden. Zie voor meer informatie onze pagina over aandachtspunten.

Het is de huurder verboden reparaties aan het gehuurde te verrichten of te laten verrichten, tenzij hiervoor door dakkofferonline uitdrukkelijk toestemming is verleend

Annulering

U kunt altijd tot maximaal 14 dagen voor aanvang van de huurperiode kosteloos annuleren. Wanneer u annuleert binnen 14 dagen voor vertrek zullen wij 25% van de huursom in rekening brengen met een minimum bedrag van €17,50. Annuleert u binnen 3 dagen voor vertrek dan zullen wij 50% van de huursom in rekening brengen. Wanneer u op de dag van vertrek annuleert dan zal 75% van de huursom worden berekend, deze zijn ook van toepassing op lastminute reserveringen.

Annuleringen of wijzigingen kunnen wij alleen in behandeling nemen wanneer deze via email worden doorgegeven. (info@dakkofferonline.Nl)

 • tot 14 dagen voor vertrek = kosteloos
 • binnen 10 dagen voor vertrek 25%
 • binnen 3 dagen voor vertrek 50%
 • op de dag van vertrek 75%

Let op alle annuleringen na 17:00 uur worden pas op de volgende werkdag behandeld. Dus annuleert u na 17:00 uur of in het weekend dan worden de dagen berekend vanaf de werkdag erna.

Persoonsgegevens

De huurder gaat akkoord met het verwerken van zijn persoonsgegevens en gegevens van zijn/haar voertuig, zodat de huurder en auto als zodanig kunnen worden geïdentificeerd en zodoende de juiste artikelen ter beschikking kunnen worden gesteld.

Bereken uw prijs