• 71 locaties
  • goede service en laagste prijs
  • 17 jaar ervaring
  • XXL showroom in Barendrecht
Dakkoffer Online

Contact

Kolding 8 (Hoofdkantoor)
2993 LN Barendrecht

+31 (0)85-489 589 6

info@dakkofferonline.nl

Belangrijk om op te letten

Om uw vakantie zo goed mogelijk te laten verlopen staan hieronder nog enkele belangrijke aandachtspunten, lees deze goed door om veilig te reizen. 
Wij hopen dat de gehuurde dakkoffer ervoor zorgt dat u comfortabel op vakantie gaat.

Let op uw hoogte!

Niets is vervelender dan vast te komen zitten bij de douane of in de parkeergarage. De auto is met koffer ruim 60 cm hoger. Let op dat u hoger bent dan u gewend bent, en houd rekening met tolpoortjes en laaghangende boomtakken.

80% van de schade wordt veroorzaakt door:

  • Tolpoortjes
  • Parkeergarages
  • Parkeerplekken

Schoonmaak

De dakkoffer vangt tijdens het rijden stof en vliegjes, maar het kunststof heeft een speciale coating zodat deze gemakkelijk af te nemen is. Bij uw reservering heeft u ervoor gekozen of u zelf de eindschoonmaak doet of dat DakkofferOnline deze verzorgt.

Wij rekenen € 15,00 schoonmaakkosten. U kunt deze besparen door zelf de dakkoffer van binnen en van buiten goed schoon te maken.

Terugbrengen

Mocht u door omstandigheden niet in staat zijn om de gehuurde producten op tijd terug te brengen, neem dan contact met ons op. Zo kunnen wij zorgen dat er voor de volgende huurder ook een koffer klaarstaat, onze koffers staan in het hoofseizoen strak ingepland om met een andere huurder mee te gaan.

Voor extra dagen wordt het standaard dagtarief zonder kortingen in rekening gebracht. Omstandigheden buiten uw schuld (zoals autopech) worden per geval beoordeeld. In alle gevallen geldt dat wij graag zo vroeg mogelijk op de hoogte zijn van veranderende plannen.

Kofferbak

Dakkoffers bestaan in veel verschillende maten, voor auto’s geldt natuurlijk hetzelfde. Op een auto met dakdragers past altijd een dakkoffer, maar niet alle maten. Vooral op kleine auto’s is de lengte van de dakkoffer bepalend, omdat deze geraakt kan worden door de kofferbak.

Test na het plaatsen van de dakkoffer altijd of de kofferbak volledig geopend kan worden zonder de dakkoffer te raken. Als de ruimte nodig is kunt u nog steeds op vakantie met een grote dakkoffer, als u maar voorzichtig bent met het openen van de kofferbak. Als de kofferbak hard tegen de dakkoffer aankomt bij het openen kan dit schade veroorzaken aan de lak van de koffer of de auto.

Loshalen koffer

Tijdens uw vakantie kunt u de dakkoffer en dakdragers gewoon op de auto laten zitten. Mocht u toch graag de koffer van het dak halen (bijv. om te parkeren in een parkeergarage) dan is dit uiteraard mogelijk. Zorg ervoor dat de koffer leeg is voor u deze losdraait. Vervolgens is het het makkelijkst om de gesloten koffer met twee personen van de auto te tillen en voorzichtig weg te leggen. Nooit met de koffer schuiven, dat veroorzaakt schade aan de bodem.

Bij het terugplaatsen zorgt u dat de koffer weer midden op de auto staat en de klemmen goed zijn aangedraaid. Daarna kunt u de dakkoffer opnieuw beladen. Ons advies is om de dakkoffer er niet af te halen.

Vragen

Mocht u tijdens uw vakantie vragen hebben over de gehuurde materialen, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag om te zorgen dat u de materialen gemakkelijk en veilig op de auto monteert of verwijdert. U kunt ons bereiken op:

Telefoon: +31 (0)85 489 589 6

Email: info@dakkofferonline.nl

Bereken uw prijs