• 71 locaties
  • goede service en laagste prijs
  • 17 jaar ervaring
  • XXL showroom in Barendrecht
Dakkoffer Online

Contact

Kolding 8 (Hoofdkantoor)
2993 LN Barendrecht

+31 (0)85-489 589 6

info@dakkofferonline.nl

DakkofferOnline is een van de grootste verhuurbedrijven van Nederland! U kunt bij ons terecht voor dakkoffers, dakdragers, fietsendragers en sneeuwkettingen.

Vanuit ons hoofdkantoor in Barendrecht stuurt DakkofferOnline een netwerk van 58 locaties aan. In de vakantieperiodes kunnen we vanuit de verhuur 3000 dakkoffers de weg op sturen, die heel Europa door reizen.

Door Verhuurpartner te worden van DakkofferOnline, vergroot u uw servicepakket.

U krijgt via ons extra klanten en u maakt met minimale inspanning extra omzet en het moooiste: u hoeft als partnerlocatie niets te regelen! Stellingen, dakkoffers, dakdragers en alles wat nodig is wordt aan u geleverd. Daarnaast hebben op ons hoofdkantoor in Barendrecht een hecht en gedreven team klaarstaan ter ondersteuning.

Wij vragen van onze partners een ruimte voor een collectie basiskoffers (10 tot 15 koffers). Een plek waar (voor)gemonteerd kan worden en een medewerker/monteur die de montage op zich wil nemen. Per montage hoeft niet meer dan 15 minuten gerekend te worden.

Meer weten?

Bent u na het lezen enthousiast geworden of wilt u meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Bereken uw prijs